Un miler de persones participen en la XI Volta a Peu
4/09/2018

El passat dissabte 1 de setembre, l’Alqueria de la Comtessa va acollir la XI Volta a Peu, organitzada pel Club de Córrer Camallaes, i que va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i de la Diputació de València. Una competició en la qual van competir al voltant de mil persones. 

 

La prova, que s’engloba en el III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, va reunir atletes i aficionats de diferents municipis. En total, 840 corredors van participar en la cursa principal. Els guanyadors absoluts van ser Fèlix Pont Cháfer, en la categoria masculina, que va acabar la carrera en 25 minuts, i Karem Faus Balbestre, en la categoria femenina, que ho va fer en 31 minuts. 

 

Així mateix, els guanyadors i guanyadores locals de la XI Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa van ser: en primer lloc Richard Verdú Andrés i Gema Ibáñez Mascarell, en segon lloc Antonio Martínez Parra i Mercé Navarro Salva, i en tercer lloc Jesús Alba Fernández i Carla Escrivà Colomar.

 

Per una altra banda, uns 150 xiquets, aproximadament, també van gaudir de l’esport en la cursa de menors, la recaptació de la qual s’ha destinat a Aspanion, l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

 

Cal destacar que el CC Camallaes es van proclamar campions per equips i, a més, lideren el III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, tant en la categoria femenina com masculina.

 

“Un any més l’esport aconsegueix reunir un gran nombre de persones al nostre poble, i és d’agrair la iniciativa del club local Camallaes per fer-ho possible, així com per la part solidaria que s’aporta”, ha afirmat Voro Femenia, alcalde del municipi, qui també s’ha mostrat agraït amb la Policia Local, Protecció Civil, voluntaris i treballadors que han col·laborat en este esdeveniment.

 

La resta de la classificació es pot veure en el següent enllaç: http://www.crono4sports.es/clasificacion/432/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30