• Mosca blanca Alqueria de la Comtessa
Pesticida per a la mosca blanca
L’ajuntament va repartir el dissabte 23 pesticida als agricultors del terme per combatre la mosca blanca dels cítrics.
25/09/2017

El pesticida s’ha repartit des de primera hora del dissabte als agricultors que cultiven taronja primerenca, i ha estat proporcionat per la Conselleria d'Agricultura i també per part del mateix ajuntament en un actuació conjunta. La donació del producte ha estat supervisada per Juan Vicente Giner i Vicente Garcia Roig, membres del Consell Agrari, òrgan que ha d’avaluar la situació agrària del municipi, així com les seues necessitats . Juan Vicente Giner és component del Motor de San Pedro, una societat cooperativa agrària, i Vicente Garcia Roig pertany a l’Associació Valenciana d'Agricultors (AVA).

La mosca blanca é una de les plagues més comuns als camps valencians. Propi dels climes càlids i humits, nia en el revers de les fulles, fent més difícil per a l'arbre fer la fotosíntesi, i per tant, debilitant-lo a ell i al seu fruit. També és causant del desenvolupament de la negreta, un fong negre que enlletgeix la superfície de les fulles. La mosca blanca propicia l’aparició d’altres espècies invasores, com els àcars.

L’Alcalde de la localitat, Voro Femenia, considera “necessàries aquestes actuacions de protecció de l’horta i dels seus fruits en una zona on gran part de la població treballa en aquest sector, siga directa o indirectament”.

  • Entrega pesticida mosca blanca Alqueria de la Comtessa

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31