L’Ajuntament aprova una moció contra el pla europeu de pensions
30/07/2018

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa s’ha sumat a la moció proposada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Safor, la qual rebutja la creació d’un Producte Paneuropeu de Pensions Individuals (PEPP). El consistori s’hi ha adherit a petició de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Alqueria de la Comtessa.

 

Josefa Tormos, en representació de la Coordinadora Comarcal, i en defensa de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Safor, va dur a terme una reunió explicativa per a tots els jubilats, pensionistes i persones interessades del municipi en la qual exposava les conseqüències d’esta proposta de la Comissió Europea. Les persones que opten pel PEPP, és a dir, pels plans de pensió privats, tindran desgravacions fiscals. El text de la moció, aportat per l’Associació, denuncia que els ciutadans amb salaris baixos no podran fer front a este tipus de plans de pensions, de manera que no tindran cap mena de desgravació.  

 

La moció insta els ajuntaments del país a dirigir-se al Govern Espanyol perquè donen suport a la retirada d’esta proposta al Consell Europeu, i que, juntament amb els Grups Parlamentaris de la Comissió Europea demanen estudiar les mesures necessàries del sistema públic per garantir unes pensions dignes i suficients, així com promoure l’eliminació de les desgravacions fiscals dels fons de pensions privats.

 

“Sumant-nos a esta proposta, des de l’Ajuntament tenim l’objectiu de defendre el sistema públic de pensions en interés dels nostres veïns i veïnes i, a més, rebutgem la privatització del que és un dret de tots els ciutadans”, assenyala Voro Femenia, alcalde de la localitat.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31